Кошница Моят профил
 
0 продукт(и) - 0.00лв.

Бактерицидна UVC лампа OSRAM 30W 90 см

209.90лв. 69.90лв.
  • 2 години гаранция
  • За помещение до 45 кв. м.
  • Произведена в България

Опции


Бактерицидните лампи се използват от края на 19-ти век. Те са най-доброто решение за унищожаването на всички вируси, бактерии, микроорганизми, спори и формалдехиди във вашия дом, кабинет или офис. Особено се препоръчва за помещения, в които има постоянно текучество на хора или струпване на големи групи. Лампите доказано убиват COVID-19

Предлагаме лампите си за монтаж на стена и таван, с 2 години гаранция. Телата и електрониката са произведени в България и имате избор между китайски UVC пури и висококачествени пури OSRAM, произведени в Русия.


Как работят UVC лампите?

Кварцовите лампи работят като излъчват UVC вълни с дължина 200-400 нанометра.

При работа се отделя и Озон, той е много полезен до определени нива и убива вредните микроорганизми дори на недостъпни до лампата места. При по-голяма наситеност на този газ обаче, той става вреден, поради което винаги след работа на лампата, помещението трябва да се проветрява.


Как се използва UVC лампа? 

Най-добри резултати се постигат, когато лампата работи между 30 и 60 минути. В този диапазон от време всички микроорганизми, вируси и бактерии биват унищожени, а по-продължителна работа скъсява живота на лампата.  По време на работа прозорците и вратите на помещението трябва да са затворени и в него да няма хора и домашни любимци. След работа на лампата проветрете за 20 минути.

Колко често се използва?

Преповъчва се дезинфекция на кабинети, офиси, магазини и други публични помещения да се прави ежедневно. В домашни условия лампата се използва 2 пъти седмично.

Безопасна ли е?

UVC лъчите имат много ниска проникваща способност и се абсорбират в най-горният слой на кожата, където не могат да навредят. 

Те обаче са много вредни за очите и могат да причинят осветяване, подобно на работа със заваръчен апарат без маска. По тази причина не трява да има хора и домашни любимци в помещението, докато лампата работи.


Характеристики:

2 години гаранция!

Пурите са произведени в Китай или опционални пури Osram, произведени в Русия.

Телата и електрониката са произведени в България.

Мощност: 30W

Напрежение: 220V

Честота: 50-60hz

Дължина: 915mm

За помещение до 45 кв. м.


Комплекта включва:

1 бр. Тяло за бактерицидна лампа

1 бр. Бактерицидна пура

2 бр. Винтове и дюбели за монтаж

Инструкция на Български


Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър