Кошница Моят профил
 
0 продукт(и) - 0.00лв.

EMTEC RO Система С Обратна Осмоза

199.90лв.

Опции


Ro е най- достъпната система за обратна осмоза от гамата на EMTEC. Тя е идеална за монтаж под плота и използва семпъл принцип на пречистване, като прекарва водата през филтрационната система само с помоща на входящото налягане.

Повече за обратната осмоза можете да прочетете тук.

Пречиствателите с обратна осмоза на EMTEC използват 5-7 степенна система за премахване на всички вредни замърсители във водата:

1. Първата фаза е 25 сантиметров полипропиленов филтър с пропускливост 5 микрона. Той премахва всички едри замърсители, като: ръжди, варовични съединения, песъчинки, утайки и други.

2. Втората степен е филтър с активен въглен, който спира преинаването на бактерии, хлор, флуор, остатъчни вещества от торове, пестициди и други препарати, съдържани във водоизточника.

3. Третият филтър е полипропиленов и има пропускливост 1 микрон. Той е отговорен за премахването на варовичните и карбонатни съединения, тежки метали, соли и други.

4. Четвъртата фаза е мембраната с обратна осмоза. Благодарение на ултраниската пропускивост от 0.0001 микрон (0.1 nm), тя не допуска преминаването на никакви елементи и бактерии в пречистената питейна вода. Най-дребните бактерии и неорганични съединения са с размер 400 пъти по-голям от порите на мембраната, и като резултат биват отведени в обратната вода. Защитата е толкова силна, че не допуска преминаването на тежки метали, дори да са на молекулярно ниво.

5.  Петият филтър с фин активен въглен е поставен с цел да придаде мек и приятен вкус на водата.

Опционално могат да се добавят:

6. Алкализиращ филтър за вода, който да повиши PH до 8.5

7. UV стерилизатор- UV лампата с мощност 6W ви подсигурява, че пиете напълно стерилизирана от вируси, бактерии, полени и други микроорганизми вода. Тя има живот 10000 часа

Резултата е 99% чиста вода, досъпна само след едно завъртане на елегантоното кранче, изведено на кухненския ви плот. Единствената нужна подръжка е редовната подмяна на филтрите на всеки 6 месеца, а мембраната за обратна осмоза- на всеки 18 месеца.

Характеристики:

  • Капацитет на съда за съхранение: 11.25 литра
  • Производителност: 283 литра на ден
  • Входящо налягане: 0.2-0.5 MPa (2-5 бара)
  • Максимален TDS на входящата вода: 1000 PPM
  • Температура на входящата вода: 5-28°C
  • Изключвател при запълване на съда
  • Автоматичен клапан за източване на замърсената вода
  • Тегло: 10 кг

Условия за доставка

Всички уреди се доставят със стандартните услуги на Спиди или Еконт Експрес до техен офис или до адрес.

Предлагаме доставка и монтаж на всички уреди за свързване с водопроводната мрежа. Моля свържете се с нас за конкретна оферта.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър