Кошница Моят профил
 
0 продукт(и) - 0.00лв.

Система С Ултрафилтрация DIO UF, 5 Степенна

159.00лв. 99.90лв.

Опции


Системата с ултрафилтрация е най-достъпния пречиствател за директно вързване към водопровода. Ниската пропускливост на мембраната от 0.1 микрона ви предоставя вода пречистена от вредните замърсители в чешмяната вода, а филтърът с фин активен въглен и предава мек и приятен вкус. 5 степенната система за пречистване на водата се състои от:

  1. Полипропиленов филтър с пропускливост 1 микрон за отстраняване на едри замърсители като песъчинки, ръжда, варовик и други.
  2. Филтър с пресован активен въглен за премахване на хлор, варовик и миризми.
  3. Филтър с гранулиран активен въглен, който премахва всички бактерии, вируси, хлор и флуор от водата.
  4. Мембраната с Ултрафилтрация е с пропускливост 0.1 микрона, което означава, че не позволява преминаването на замърсители като неорганични минерали, вируси, бактерии, тежки метали, които са в пъти по-големи. Те не могат да преминат през мембраната и биват отведени в обратната вода.
  5. Филтърът с фин активен въглен омекотява вкуса на вече чистата вода и я прави изключително приятна за пиене.


Резултата е напълно филтрирана от вредни замърсители вода, досъпна само след едно завъртане на елегантоното кранче, изведено на кухненския ви плот. Единствената нужна подръжка е редовната подмяна на филтрите и мембраната с ултрафилтрация. Обслужването им отнема 10 минути и трябва да се прави на всеки 6 месеца. Пълният комплект е на цена 29,90лв. и можете да намерите тук.

Характеристики:

  • Входящо налягане: над 0.1 mPa
  • Температура на входящата вода: 5-38 C
  • Максимална твърдост на водата: 1000 ppm
  • Размери: 360х125х370 mm
  • Максимален дебит: 62.5 л/ч

 

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър